KO SMO

IN-SY GROUP d.o.o. je porodična firma koja se od januara 2004. godine  bavi veleprodajnim i maloprodajnim plasiranjem, distribucijom i ugradnjom metalnih ogradnih sistema na tržištu Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Balkana u širem smislu. Emancipatorski pristup IN-SY GROUP-a pitanjima zaštite i bezbednosti doprineo je tome da samo godinu dana od našeg osnivanja, ponuda ogradnih sistema kao primarne delatnosti, bude proširena na sisteme kontrole pristupa, automatizacije, rampi, barijera kao i parking sistema koji će vremenom postati nezaobilazni deo ovdašnje tržišne ponude. Proširenjem uslužne i prodajne ponude IN-SY GROUP-a nadgradili smo i prateće strukture firme u oblasti logistike, servisa i održavanja sistema u cilju bržeg i boljeg ostvarenja saradnje sa našim komitentima.

Još od 2005. godine, uspešno radimo na prezentovanju proizvoda na međunarodnom sajmu građevine SEEBBE u Beogradu kao i na interno organizovanim prezentacijama kod kupaca. Intenzivna saradnja sa arhitektama , inženjerima, projektnim biroima, proizvodnim i uslužnim firmama (pre svega građevinskim i bravarskim) dovodi do konstantnog rasta IN-SY GROUP-a. U cilju osavremenjivanja i širenja kapaciteta usluga, ostvarivanja naših snova i vaših težnji, proširili smo se i 2015. godine preselili firmu na prostor od 3000 kvadratnih metara, koji čini jedinstven centar ogradnih sistema u kojem je sve što je vezano za ograde i srodne sigurnosne sisteme moguće naći na jednom mestu.

POJEDINA POSTIGNUĆA IN-SY GROUP d.o.o.

Ugradnja ogradnih sistema na objektima od strateškog i vitalnog značaja kao što su: Aerodrom Nikola Tesla, granični prelazi između Srbije i Republike Srpske odnosno Rumunije, sportska hala „Arena“, Sajam, Gradske pijace (Beograd), manastir Žiča, KC Zemun, Hidrometeorološki zavod Beograd…

Saradnja sa poznatim brendovima: „Koka-kola“, DHL, „Agriser – Ferero“, IKEA, „Reno-nisan, Srbija“, „Banini“, „Dijamant“….

NAŠA MISIJA

  • da posvećeno omogućujemo što širu primenu i ponudu zaštitnih sistema na inovativan, savremen, estetski prikladan i dostupan način koji je u skladu sa evropskim standardima i stručnim sertifikatima.
  • da se, uz pomoć naših klijenata i budnim osluškivanjem njihovih potreba i želja, IN-SY GROUP učvrsti kao nezaobilazna referenca u regionu kada je reč o ogradnim sistemima.

Zaposlenje

Ogradni sistemi su uvek u potrazi za svežom energijom i novim ljudima!

Ako si spreman da radiš na mestu na kome se tvoj rad poštuje i vrednuje, ako si spreman da brzo učiš i još brže primenjuješ znanja, ako hrabro dolaziš do novih rešenja i još hrabrije ih predlažeš, ako dobro igraš u timu i još bolje za tim, onda treba da znaš da je KONKURS ZA RADNO MESTO U „OGRADNIM SISTEMIMA“ uvek otvoren!

Pošalji nam CV i propratno pismo i budi spreman jer ćemo ti se sigurno javiti.

office@ogradnisistemi.com