Radno vreme: Pon-Pet: 8h - 17h; Sub : 8h - 14h

Proizvodi i usluge

Ogradni sistemi su posvećeni  prodaji, ugradnji, servisiranju i projektovanju sistema ograda, kapija, kontrole pristupa, automatike za daljinsko upravljanje otvaranja i zatvaranja, rampi, potapajućih stubova i barijera.

Naši glavni proizvodi su 3D i 2D panelne ograde, elektrovarene ograde u rolnama, gabioni, mobilne ograde, kapije, stubovi i prateći pribor.

Proizvodi koje nudimo primenjuju se u objektima namenjenim za različite delatnosti: industrijskim objektima (fabrike, magacini, hale), visoko bezbednosnim objektima (granice, vojne baze, zatvori), infrastrukturnim objektima (aerodromi, železnica, autoputevi), sportskim objektima (stadioni, igrališta, bazeni), javnim objektima (bolnice, škole, obdaništa, parkovi), objektima za poljoprivredu i uzgoj životinja (lovišta), kao i za dvorište i „uradi sam“ namene.

Svi naši proizvodi zadovoljavaju najviše evropske tehnološke standarde.

Kompanija koja traje

Počeli smo da se bavimo ogradnim sistemima 2003 godine.

Bila je to porodična firma, osnovana sa namerom da objedini ponudu tehničkih sistema obezbeđenja objekata i otvorenih prostora.

Već 2005. godine tržišni trendovi su zahtevali prioritet ogradnih sistema kao primarne delatnosti a zatim proširenja na sisteme kontrole pristupa, automatizacije, rampi, barijera kao i parking sistema.

Sa proširenjem prodajne i uslužne ponude IN-SY GROUP-a nadgradili smo i prateće strukture firme u oblasti logistike, servisa i održavanja sistema a sve u cilju bržeg i boljeg ostvarenja saradnje sa našim komitentima. Opredelili smo se da u svim segmentima ponude pratimo aktuelne svetske trendove i standarde te da ih što brže implementiramo na tržište Srbije i Crne Gore. U tom cilju smo proteklih godina vrlo uspešno radili na prezentovanju proizvoda na sajmovima građevine „SEEBBE“ u Beogradu kao i na interno organizovanim prezentacijama kako kod kupaca tako i u prostoru show room-a IN-SY GROUP-a.

Intezivna saradnja sa arhitektama, projektnim biroima, proizvodnim i uslužnim firmama u svim tehničkim i prodajnim segmentima dovodi do konstantnog rasta IN-SY GROUP-a. Naša vizija je da u narednim godinama zajednički sa našim partnerima radimo na unapređenju ponude roba i usluga u Srbiji i Crnoj Gori.

KONTAKT

Pancevacki put 93A, 11210 Beograd-Srbija
066 423 423
011 37 33 444

office@ogradnisistemi.com

POŠALJI UPIT

LOKACIJA